Home » Gina og Kristians bryllup | Preserving wonderful moments

Gina og Kristians bryllup

Nå er alle bildene lagt ut her. Det er kanskje ikke ordinære bilder som mange andre. Jeg er opptatt av å få frem historien. Det handler om mennesker og å være mennesker – sammen. Jeg skaper ikke øyeblikkene, jeg bare tar vare på dem med mine bilder. Sort/hvitt-bilder er mest brukt, men der fargene har betydning tar jeg bildene i farger.

Den første bildeserien er i farger fra den nydelige domkirken i Stavanger. Den neste serien er fra tiden etter seremonien utenfor kirken, og den siste serien er fra resten av bryllupsfesten på låven – langt mot natt. Klikk på en av bildeseriene nedenfor. Håper det faller i smak! 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.